Pia foretrækker at have butik i Hedehusene – Anytime

Nyt medlem: Anytime Hedehusene.

For Pia Sølling Øhlers er der ingen tvivl: Hedehusene er alletiders by at drive forretning i. Hun udtaler sig med 13 års erfaring. Så længe har hun nemlig været enten ansat eller ejer af Anytime på Hovedgaden.

- Hedehusene er en by med nogle rigtig dejlige mennesker, som støtter butikkerne og er bevidste om at handle lokalt. Men vi skal stadig gøre os fortjent til, at de vælger os. Så de skal have noget, der er mindst lige så godt – om ikke bedre – end andre steder. Det arbejder vi hårdt på, både hvad angår varer, service og vores faglige niveau, siger Pia.

Smykker, ure og optik
Selv er hun uddannet optiker. Men Anytime er også smykkebutik og urmagerforretning med værksted til det meste. Dog repareres urene hos en ekstern specialist. 

Foruden Pia er der endnu en optiker i forretningen, Bettina Sander, mens Maiken Sørensen og Maria Enggrob er ansat som smykkeassistenter. Omsætningen deler sig næsten ligeligt på optiker- og smykke/ure-delen.

 Mens optikerdelen er ret konstant hen over året, er der stadig højsæsoner inden for smykker og ure. December er oplagt, men også omkring Valentine og Mors dag er der ekstra gang i salget. Og så er der Black Friday, i år den 23. november, hvor der også er ekstra mange kunder i butikken. 

Modevarer
- Det gælder jo inden for alle vores områder, at der i høj grad er tale om modevarer. Smykker er i den grad mode, men også briller og ure fornys til stadighed, ligesom vi også får nye mærker ind. Vi er på messer flere gange om året for at handle ind, men i lige så høj grad for at blive inspireret, siger Pia, som glæder sig over, at armbåndsure igen er kommet på mode blandt de unge.

Makeup
Pia Sølling Øhlers har også en afdeling med makeup i Anytime på Hovedgaden i Hedehusene.

125 års jubilæum i 2019
Forretningen har næste år 125 års jubilæum. Pia har været en del af historien i 13 år. Hun kom tilbage og blev medejer i 2010 efter i perioden 2000-05 at have været ansat som optiker hos den daværende ejer Lars Mathiasen.

Da hun i 2010 fik mulighed for at købe hans andel af forretningen og blive kompagnon med Kirsten Svendsen, slog hun til.

- Det var Kirsten, som lokkede! Nej, jeg havde stor lyst til at blive medejer. Det var en enestående udfordring, som jeg bare ikke kunne sige nej til, siger Pia, som i maj 2016 også overtog Kirstens andel og dermed blev eneejer af Anytime Hedehusene.

Succes med løb på Lyserød lørdag
Hun og medarbejderne er flittige til at holde kunder og følgere opdateret på Facebook og Instagram, hvor de har en god respons. De har også succes med forskellige arrangementer som foredrag i butikken. Eller som i oktober, hvor Anytime sammen med løbeklubben i Fløng stod for et succesrigt løb på Lyserød lørdag til fordelen for Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne.

- Det gik så godt, at vi har aftalt at gøre det igen i 2019 på den første lørdag i oktober, fortæller Pia, som gerne vil kunne gøre noget for andre – i dette tilfælde at støtte forskningen i brystkræft.

Med på Team Rynkeby 2019
Af samme årsag har hun tilmeldt sig Team Rynkeby 2019, hvor hun sammen med Øresund-teamet skal cykle de ca. 1.200 km til Paris på syv dage – til støtte for Børnecancerfonden.

- Det er fantastisk at være en del af. Jeg havde aldrig siddet på en spinning- eller racercykel, før jeg tilmeldte mig. Men vi træner allerede på livet løs, og jeg kan mærke, at det går fremad.

Kom med på besøg i butikken
Pias tanker om Team Rynkeby – og hendes dagligdag i Anytime – kan du høre meget mere om, når vi er inviteret med Hedehusene Erhvervsforening til fyraftensmøde onsdag den 21. november kl. 18 med rundvisning i værksted og butik.

Tilmelding skal ske senest torsdag den 15. november til administration@hendel-bogforing.dk

Anytime

Hovedgaden 496, 2640 Hedehusene

Tlf.: 46 56 00 25

info@anytime-hedehusene.dk

https://www.h.anytime.dk/

13.11.2018 17:10