Rigoletto i Opera Hedeland

13.08.2021 18:00

Hvad: 'Rigoletto' under åben himmel

Hvor: Opera Hedeland, Tranemosevej 8, 2640 Hedehusene

Hvornår: Fredag den 13. august 2021 kl. 18.00 (forestillingen begynder kl. 20.00) 

Arrangør: Erhvervsforum 

Pris: 610 kr. inkl. picnickurv

Tilmelding: Køb senest 15. maj dine billetter (inkl. picnickurv) direkte hos Ticketmaster til rabatpris. Billetter købt til den aflyste forestilling i 2020 er gyldige.

Køb dine billetter her: 

www.ticketmaster.dk/oh/erhverv

Ønsker du en kvittering fra Erhvervsforum, så send en mail til ul@hteforum.dk 

For tredje gang tilbyder vi i samarbejde med Opera Hedeland vores medlemmer en fantastisk oplevelse under åben himmel. Forestillingen i 2021 er Giuseppe Verdis Rigoletto.

Inden forestillingen spiser vi picnickurv fra Meyers. OBS! Pga. coronasituationen er der ingen VIP-telte i år.

OM RIGOLETTO

Giuseppe Verdis operaforestilling Rigoletto er barsk, rørende og fuld af smuk musik. Den handler om den latterliggjorte hofnars indædte kamp for anerkendelse. Hans lyspunkt i tilværelsen er datteren Gilda. At beskytte hende fra livets modgang, viser sig dog umuligt for den ellers dygtige og kyniske manipulator Rigoletto.

Handlingen i operaforestillingen er baseret på skuespillet Le roi s’amuse af Victor Hugo. Et værk, Verdi selv kaldte for det største drama i moderne tid. Operaen rummer den smukkeste musik og en af de mest kendte operaarier, ’La donna è mobile’ (kvinder er lunefulde).

Rigoletto udspiller sig i den oprindelige udgave ved Hertugen af Mantuas hof. Rigoletto er hofnarren, som manipulerer og sætter fælder op i bestræbelserne på at behage den magtfulde og kvindeglade hertug.

Da hertugen fatter interesse for Rigolettos datter, Gilda, glider kontrollen imidlertid narren af hænde. Det avancerede rænkespil, han sætter i værk for at beskytte datteren, fejler grumt.

Rigoletto er ikke en operaforestilling for de svaghjertede. Den betegnes ofte som en af tidens mest barske, og censorerne havde da også svære problemer med Rigoletto. Den udstiller på utvetydig vis hertugen som aldeles blottet for moral og med få andre ting end sex og magt på hjernen.

Klik på plakaten herunder om lås mere en arrangementet.

Rigoletto