Besøg hos Sadelmager B.K. Rützou

29.01.2019 16:30

Hvad: Besøg hos Sadelmager B.K. Rützou

Hvor: Pile Alle 3, 2630 Taastrup (se kort) 

Hvornår: Tirsdag den 29. januar kl. 16.30 - 18.30

Arrangør: Erhvervsforum

Tilmelding: Senest fredag den 25. januar kl. 12.00. Tilmelding er slut!

Pris: Gratis 

Kom og se, hvor Den Kongelige Livgardes (og Tivoli Gardens) bjørneskindshuer bliver bygget op fra bunden af. Brian Rützou og hans medarbejdere byder os indenfor i det alsidige værksted, hvor de i snart 25 år har fremstillet de berømte bjørneskindshuer og repareret gallauniformer. 

Brian Rützou fortæller om virksomheden, der også omfatter sadelmageri, og om sin karriere som befalingsmand i Livgarden og sin nuværende rolle som seniorsergent af reserven, hvor han bl.a. har været udsendt til Irak.

Om virksomheden i øvrigt (fra firmaets hjemmeside): Sadelmager B.K. Rützou er et af de få tilbageværende firmaer indenfor traditionelt sadelmageri. Vi er en moderne virksomhed i et gammelt håndværk. Firmaets aner kan føres over hundrede år tilbage. Vi er beliggende centralt på Sjælland, med eget værksted nær hovedgaden i Taastrup. Vores hovedaktivitet er salg og service af sadler. Vi udvikler, importerer og sælger kvalitetssadler og udfører al tilpasning og reparation på eget værksted. Vi har udkørende sadelservice og landets største specialværksted for ridesadler. Vores dygtige medarbejdere er specialister og har en høj faglig kompetence. Vi udvikler os løbende, og netværker og samarbejder med dyrlæger, kiropraktorer, smede m.fl.

Læs mere om virksomheden, som er Månedens profil i januar.